Om oss 

Vi är en relativt nyöppnad thai massage salong som varit aktivt i över 1 år numera och som finns i Dagsjämningsgatan 1 , 415 09 Göteborg. Det finns parkering utanför salongen åt våra kunder med avgift. Dusch finns i lokalen samt något att äta eller dricka t.ex kaffe. Ni blir varmt välkommnade i vår salong och tas omhand på bästa sätt av våra underbara massörer.

Guide till vår salong


Lite bilder som guidar in till våran salong!Traditionell thai massage

Traditionell thai massage har sina rötter långt bak i tiden. En klassisk traditionell thailändsk massage består av en blandning av akupressur och yoga liknande stretching. Mycket kroppskontakt mellan givare och mottagare, som består av stretching, drag och tryck på olika muskler. Kan utföras av 1 massör eller flera vid önskad behov. Massören kan använda sina fötter, händer, underarmar och även armbågar vid en full session av thailändsk massage. Det är vanligt att drag i fingrar, öron och tår förekommer samt knäckning av knogar, tår och fingrar. mycket stretching positioner som påminner om yogapositioner. Traditionell Thailändsk massage används som en behandlingsteknik och anses styrka samt balansera kroppens energisystem.


Oljemassage

Man använder även olika oljor under massagen. Skillnaden mellan oljemassage och thai massage är att under oljemassagen så är det knådning och kramning av muskler jämfört med thai massagen då man trycker och drar. Det är även inte lika hård massage som thai massagen utan oljemassage brukar vara lite mjukare.


Fördelar med massage

*Hjälper till blodcirkulationen i kroppen.

*Underlättar muskelsmärta.

*Minskar stress.

*Lugnar ångest och depression.

*Förbättrar sömnen.

*Ökar immuniteten.

*Lindrar huvudvärk.